Trenutno pregledavate Klapa Sinj – 40 godina vrhinskog klapskog pjevanja

Klapa Sinj – 40 godina vrhinskog klapskog pjevanja

Nakon što su se slegli dojmovi i reakcije na svečani koncert klape Sinj u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, Klub Sinjana Zagreb i na ovaj način ima potrebu zahvaliti svima koji su svojim doprinosom omogućili da nam to bude poticaj za daljnji rad i potvrdu razloga postojanja Kluba Sinjana u Zagrebu.
 
 
 
Zahvaljujemo klapi Sinj što su svojim radom i uspjesima u proteklih 40 godina, potvrdili da su jedna od najboljih klapa u Hrvatskoj i da su stvarni brand Grada Sinja i Cetinske krajine. Klub Sinjana Zagreb je organizacijom ovog predivnog koncerta zahvalio i čestitao klapi Sinj na svemu što su nam pružili sa željom da traju što i reče na kraju koncerta Mojimir Čačija “vidimo se na idućoj obljetnici” .
Veliko HVALA Hrvatskom narodnom kazalištu i intendantici gđi.Ivi Hraste Sočo, Splitsko-dalmatinskoj županiji, županu g. Blaženku Bobanu i zamjeniku župana g. Stipi Čogelji, Gradu Sinju i gradonačelniku g. Miru Bulju.
 
𝐇𝐕𝐀𝐋𝐀:
Medijskom pokrovitelju cijelog događaja Večernji list d.d., hvala našoj Mirjani Žižić i Draženu Klariću;
Pokrovitelj koncerta Janaf d.d. Zagreb;
Sponzori i donatori:
Nexe grupa d.d. Našice i Enosophia;
Geodata Projekt d.o.o. Zagreb;
Zagrebačke pekarne Klara d.d. Zagreb;
Mel – Jakov Lovrić Hrvace;
Naturalis d.o.o. – Cetina Velika Gorica;
Eurofins – Croatiakontrola d.o.o. Zagreb
Posebno se moramo zahvaliti HRT-u (Hrvatskom radiju i Hrvatskoj televiziji) što su omogućili cijeloj Hrvatskoj i cijelom svijetu da čuju i vide klapu Sinj, uz njihove prijatelje i goste na koncertu;
Velika zahvala ide ljubitelju i prijatelju klape Sinj,
Dušku Ćurliću koji je unatoč zdravstvenim problemima maestralno vodio najave i cijeli koncert;
Hvala našem g.Goranu Ugrinu, koji je još jednom utkao dio sebe u želji da kulturne i umjetničke dosege klape Sinj na najbolji način prezentiramo najširoj mogućoj publici.
Nadamo se da smo uspjeli u svojoj želji da Sinj i Cetinsku krajinu pokažemo na najbolji mogući način i naglasimo vrijednosti koje traju, zbog kojih smo ponosni na svoje porijeklo i zavičaj.
Klub Sinjana Zagreb
Davor Varenina