Trenutno pregledavate Noć Sinjana u Zagrebu

Noć Sinjana u Zagrebu

22. studenog 2019. godine je u organizaciji Kluba Sinjana Zagreb, u hotelu Westin u Zagrebu bila održana tradicionalna Noć Sinjana.

Do sada ovo je bila najuspješnija Noć Sinjana sa oko 500 gostiju, među kojima su bili predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, premijer Andrej Plenković, brojni ministri, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i druge istaknute osobe iz političkog života Hrvatske, uživalo je uz nastup Klape Sinj, Dražena Žanka, grupe VIVA, Zlatka Jelinčića i Gorane Biondić te studentske Klape Banderija.

U okviru programa održana je i modna revija s etno kreacijama poznate kreatorice Mine Petre na temu alkarske odore, a uz profesionalne modele u reviji je sudjelovala i gradonačelnica Sinja Kristina Križanac. Uz bogatu trpezu i prigodnu lutriju, naš poznati koktel majstor Jure Vojković posluživao je svoj poznati koktel ‘Alkar’.

Klub Sinjana Zagreb nakon održane ‘Sinjske noći 2019.’ u Zagrebu, ima potrebu zahvaliti na ovaj skroman način svima koji su pomogli da ovo bude ‘noć’ za pamćenje.