Trenutno pregledavate Predbožićno druženje članova Kluba Sinjana

Predbožićno druženje članova Kluba Sinjana

Sinoć, 14. prosinca 2022. godine održano je  predbožićno druženje članova Kluba Sinjana i blagoslov novih prostorija Kluba na adresi Petrova ulica 120, Zagreb. Članovi i prijatelji Kluba ovom prilikom kroz druženje zaključili su 2022. godinu koja unatoč svemu ipak bila bogata događanjima te je službeno otvoren novi prostor Kluba. 
 
 
Na samom početku  prisutne je pozdravio predsjednik Kluba Davor Varenina koji je ovom prilikom zahvalio svim članovima i prijateljima Kluba na podršci u radu Kluba i na njihovim doprinosima u svim aktivnostima koje Klub provodi. Blagoslov novih prostorija i prisutnih te pozdravne riječi uputio je gvardijan samostana Majke Božje Lurdske u Zagrebu naš fra Bože Vuleta, koji je uz dirljive i poticajne riječi zazvao Božji blagoslov i zagovor naše Čudotvorne Gospe Sinjske na sve okupljene. 
Kao i većina aktivnosti Kluba Sinjana, i ovo druženje je imalo humanitarni karakter. Članovi Kluba su u skladu s mogućnostima dali priloge koji su danas uplaćeni na račun Caritasa župe Čudotvorne Gospe Sinj, želeći i na ovaj način izraziti bliskost najpotrebitijima u našem društvu. 
Druženje je nastavljeno uz domaći zalogaj i čašicu razgovora. 
 
Ovu priliku koristimo puku Sinja i Cetinskog kraja čestitati nadolazeći Božić i poželjeti svako dobro u Novoj 2023. godini.