Trenutno pregledavate Skupština Kluba Sinajna Zagreb

Skupština Kluba Sinajna Zagreb

Jučer 14. studenog 2018. sa početkom u 19:15 sati, održana je redovna izborna skupština Kluba Sinjana Zagreb. Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Davor Varenina, te se nakon utvrđivanja broja nazočnih i potvrde postojanja kvoruma sukladno Statutu Kluba, pristupilo sukladno predloženom dnevnom redu, izboru novog Upravnog, Nadzornog i Statutarno-pravnog odbora.

Svi predloženi kandidati su potvrđeni jednoglasno i za članove UO Kluba Sinjana izabrani su:
dr.med.dent. Mirjana Čurković, dr. Inga Mandac Rogulj, Ivan Bota, Hrvoje Filipović Grčić, Vladislav Veselica, Dražen Žanko, Jakov Žižić, Davor Varenina i Ivan Vitić (predstavnik studenata).
U Nadzorni odbor izabrani su: Davor Vučković, dr.Ivan Domazet i Bruno Kokot Živalj, a u Satatutarno-pravni odbor: Mislav Cvitković, dr. Tomislav Župić i Matko Jelović.
Nakon toga novoizabrani članovi UO Kluba održali su odmah i svoju prvu sjednicu te Davora Vareninu izbrali za predsjednika, a Hrvoja Filipovića Grčića i Ivana Botu za potpredsjednike te Jakova Žižića za tajnika Kluba.
Davor Varenina se zahvalio na iskazanom povjerenju i zahvalio svim članovima na dosadašnjem radu, te upoznao nazočne sa tekućim aktivnostima u Klubu, pripremama za Sinjsku noć koja će se održati 14. prosinca 2018. u hotelu The Westin i završnim pripremama za tiskanje i izdavanje knjige “Sinj i Alka. Priče o ljudima i događajima” autora Jakova Žižića koja bi trebala izaći iz tiska početkom prosinca i predstavljena na samoj Sinjskoj noći.
Ovime je Skupština zaključila svoj rad, nakon čega su svi nastavili druženje u Klubu uz prigodni domjenak.